Šezdeset Land Rover Defendera Blaser po cijeni od 49.500 eura

Land_Rover_Defender_Blaser_2

Posebna edicija Defendera koju je proizvođač oružja Blaser napravio u suradnji s Land Roverom ima poseban prostor za lovačke puške te niz drugih modifikacija.

Land Rover Defender jedno je od omiljenih vozila lovaca, stoga ne čudi kako je njemački proizvođač oružja Blaser u suradnji s engleskom tvrtkom napravio papreno skupu ediciju Defendera za lovce. Mala serija od 60 primjeraka biti će dostupna samo na njemačkom tržištu. U prtljažniku se nalaze dva posebna kovčega, jedan za puške u kojeg je moguće smjestiti pet komada oružja i jedan za municiju i ostale sitne potrepštine.

Land_Rover_Defender_Blaser_1

Ovaj Defender 110 SE odlikuje se posebnom Keswick Green bojom, krovnim nosačima, električnim vitlom, zaštitom prednje rešetke i podvozja, ‘snorkel’ završetkom ispušnog sustava, Blaser logotipovima te sjedalima obloženim u crnu kožu. Tu je i ABS, ESP i klima uređaj u seriji, za razliku od standardnih Defendera. Ovaj automobil koristi 2.2 litreni turbodiesel koji razvija 120 konjskih snaga i 360 Nm okretnog momenta. Sasvim prigodno, Land Rover Defender Blaser svoju će premijeru doživjeti na najvećem europskom sajmu lova i ribolova imena “Jagd & Hund”, koji se otvara 31. siječnja ove godine u Dortmundu.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePredstavljamo

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (2)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Robert says:

    Jedini pravo terenac…

  2. nike ナイキ spiz rsquo ike 6rings…

    Šezdeset Land Rover Defendera Blaser po cijeni od 49.500 eura : Šesta Brzina…

Ostavi komentar