Ima se, može se! Svaki drugi Rolls-Royce Ghost personaliziran

Rolls_Royce_Ghost_02

Nije tajna da bogati ni u krizi ne plaču. Potvrđuje to činjenica da se više od polovice kupaca Rolls-Royce Ghosta prošle godine odlučilo dodati osobni dodir svom automobilu.

Svaki drugi Rolls-Royce proizveden 2011. bio je personaliziran, odnosno izrađen specijalno po željama kupaca. Usluga personalizacije kupcima nudi ‘nužnu’ opremu poput jedinstvene sheme boja, humidora za spremanje cigara, pretince s potrepštinama za piknik, te naravno, setove za šampanjac. Teško je očekivati da se vlasnici ovih automobila zadovolje graševinom. Čak se 56 posto svih kupaca Rolls-Royce Ghosta i produženog Ghosta odlučilo za neku od navedenih opcija. Naravno, vozači Ghosta koji stoji 213.000 eura samo slijede one koji kupuju veći Rolls-Royce Phantom po cijeni od 253.000 eura.

Kao što se vidi iz primjera, količina novca uložena u automobil često je obrnuto proporcionalna od ukusa kupca

Kao što se vidi iz primjera, količina novca uložena u automobil često je obrnuto proporcionalna od ukusa kupca

Najbogatija klijentela na Bliskom istoku prošle je godine personalizirala svaki Phantom, dok za ostala tržišta ta brojka pada na ‘skromnih’ osamdeset posto. Europski bogataši su tu negdje, njih gotovo devedest posto odlučuje personalizirati svoj Rolls-Royce, dok oni azijski paze da se ne ističu pa njih samo 79 posto daje svoj Phantom ili Ghost u ruke vještih majstora Rolls-Roycea. Sudeći prema brojkama, nema recesije za ovog proizvođača automobila, ali ni za njegove kupce. Čak štoviše, Rolls-Royce će u ovoj godini udvostručiti broj radnika koji se bave proizvodnjom personaliziranih automobila.

Vezani članci

Objavljeno pod: InfoNajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar