Volvo XC60 Inscription nudi jedinstven spoj luksuza i dinamike

Volvo-XC60-Inscription_glavna1

Volvo XC60, najprodavaniji model švedskog proizvođača automobila, dostupan je u opremom bogatoj verziji koja kupcima nudi dodatan dašak luksuza u četiri boje sjedala i dvije boje interijera.

Više detalja o Inscription izvedbi Volva XC60 pročitajte u objavi za medije.

Volvo XC60 sada je dostupan i u ekskluzivnoj Inscription verziji, namijenjenoj kupcima koji u svojem automobilu žele iskusiti luksuz te mu dati osobni pečat. Od karakterističnih Inscription elemenata treba izdvojiti četiri nijanse kožnih sjedala, boju karoserije sa specijalnim efektom te jedinstvene 20-inčne naplatke. „Mnogi naši kupci imaju individualistički, ekskluzivan ukus. Inscription verzija dizajnirana je s tim u skladu i kupcima omogućava da u svom automobilu imaju svoj karakterističan potpis,“ ističe Doug Speck, stariji dopredsjednik marketinga, prodaje i odnosa s kupcima pri Volvo Car korporaciji. Kupci modela XC60 mogu birati između četiri boje sjedala – mramorno bijela, Toscana žuta, crna i bež. A sve se mogu kombinirati s dvije boje interijera: crnom i bojom pješčanika.

Uz to paket XC60 60 Inscription uključuje:

-       Inscription natpis na prednjim naslonima za glavu

-       Kožni naslon za ruku na centralnoj konzoli

-       Umetke na vratima u boji sjedala

-       Posebne tepihe

-       Električno podesivu bočnu potporu

Proširena Inscription ponuda

Kupci dodatno mogu personalizirati XC60 brojnim opcijama kao što su unutrašnja strana krova u boji uglja, Electric srebrna boja karoserije te 20-inčni Avior naplaci. „S gotovo 100.000 isporučenih primjeraka Volvo XC60 naš je najprodavaniji model u 2011. godini. Nova Inscription verzija čini ga još primamljivijim. Ekskluzivni detalji spareni s dinamičkim karakteristikama daju ovom automobilu jedinstvenu auru,“ zaključuje Speck. Inscription verzija može se kombinirati sa svim pogonskim opcijama. Službeno će biti predstavljena na Sajmu automobila u Leipzigu u lipnju 2012. godine, iako je prodaja već krenula. XC60 Inscription globalno je dostupan s lokalnim adaptacijama.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar