Od nule do stotke Netmobil.hr vas vozi uz jedan klik!

netmobil-logo1

Gdje god se nalazili, s mjesta pa do središta uzbudljivog svijeta automobila i svega vezanog uz njih, vozimo vas uz jedan klik! Od sada na Net.hr portalu možete svakodnevno pratiti teme iz svijeta automobilske industrije i svega onoga zbog čeka volite miris novog auta.

Najposjećeniji hrvatski portal, Net.hr, na kojem se milijun posjetitelja iz Hrvatske svakodnevno informira i zabavlja, od danas donosi još jednu novost. Uz portale, Danas.hr, Sportski.net, Magazin.hr, Hot.hr i Webcafe.hr, koji su redom najposjećeniji u svojim tematskim nišama, ubuduće vas o automobilima i svemu vezano uz njih informira novi portal: Netmobil.hr.

Šesti tematski portal iz Net.hr obitelji osmišljen je kao središnje mjesto za informiranje o uzbudljivom svijetu automobilske industrije, objektima naših maštanja, svjedočanstvima tehnoloških dostignuća, ali i praktičnih savjeta, raznih zanimljivosti (nećemo se libiti bizarnog!) iz svijeta automoto sporta, zabave i prateće industrije. Treba napomenuti, siluete vrhunskih automobila neće biti jedine oku privlačne obline koje ćete gledati na ovim stranicama.

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani, ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga je Netmobil.hr tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta. Jedinstvenim miksom zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacija o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjenu pokojom zanimljivosti, to je ono što od Netmobila možete očekivati svaki dan. I više.

Pratite Netmobil.hr znamo kuda vozimo!

Vezani članci

Objavljeno pod: Glavna vijestNajnovijePiaruše

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar