Šesta Brzina odsad dostupna i kao besplatan iPad magazin

SB-iPad-0Šesta Brzina odsad je dostupna i kao besplatan, prvi i najbolji iPad magazin o automobilima u Hrvatskoj i regiji. Preuzmite naš mjesečnik bogatog sadržaja na svoj iPad i uživajte u fotogalerijama, videu, tekstovima i novom načinu čitanja. Naš iPad magazin na inovativan način donosi testove i reportaže s prezentacija novih automobila, predstavljanja novih vozila, ali i video priloge rađene u vlastitoj produkciji. Šesta Brzina je iPad magazin koji u potpunosti iskorištava svu interaktivnost iPada, te čitateljima pruža bogato multimedijalno iskustvo. U prvom broju možete pročitati sve o tome kako će zbog rasta cijena goriva mali automobili postati novi prodajni hit, naročito u velikim europskim gradovima. Ekipa iPad magazina Šesta Brzina na svoje je iPad uređaje skinula sve dostupne službene automobilske iPad aplikacije, potom ih dobro testirala, te za čitatelje odabrala samo najbolje igre, kataloge i ostale besplatne aplikacije proizvođača automobila.

Članovi redakcije vozili su Volvo V40, Mercedes-Benz A klase i Mercedes-Benz SL te Mazdu CX-5 s modernim dizelskim motorom. U prvom broju iPad magazina Šesta Brzina možete pročitati kako je meki krov napravio veliki povratak na kabrioletima, koji su automobili uspješne reinkarnacije svojih prethodnika, kako radi Start-Stop sustav, te sve o Saabu, tvrtki koja je u zadnji čas spašena iz ralja bankrota. Redakcija Šeste Brzine testirala je Volkswagen Up, Audi Q3, Mercedes-Benz ML i Citroën DS4. Iako se ‘proizvodi’ u Hrvatskoj, automobilski iPad magazin Šesta Brzina namjenjen je čitateljima iz jugoistočne Europe, kojima će u svakom broju donositi informacije, cijene i podatke o automobilskoj industriji i tržištima u zemljama regije. iPad magazin Šesta Brzina možete preuzeti na ovom linku ili klikanjem na App Store ikonu.

App_Store_Badge_EN_0609

Vezani članci

Objavljeno pod: Glavna vijestVijesti

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (10)

Ostavi komentar | Trackback URL

 1. DRMagMa says:

  Fantasticnooo! Samo da uvijek ostane free.. ;-)

 2. Goran Vuzem says:

  Biti će besplatno. :)

 3. Ime says:

  Ooo,pa super ako bude free …

 4. Goran Vuzem says:

  Ne da bude besplatno, nego već je besplatno. :)

 5. davor says:

  Kad ce drugi broj?

 6. Goran Vuzem says:

  Uskoro, uz novi sadržaj napravili smo i update aplikacije, koja je sad brža i s novim funkcionalnostima. Čekamo odobrenje updatea od strane Applea.

 7. Nino says:

  Ima nas još koji ga s oduševljenjem čekamo..svaka čast na prvom, izgleda svjetski!

 8. Goran Vuzem says:

  Zahvaljujemo.

 9. Vanja says:

  Magazin na ipad je super, ali dajte sredite da se ne rusi, kod listanja stranica malo-malo se ugasi. I zivcira pocetna reklama koja se mora pogledati svaki put kod otvaranja.. Inace ostalo sve super

 10. Danielot says:

  Hi readership, Your Astella 8 *.

Ostavi komentar