Net.hr s ponosom predstavlja novu naslovnicu

NetNaslovnica1

Net.hr, najveći hrvatski portal, čiji smo medijski partneri u njihovoj rubrici o automobilima, Netmobil.hr, predstavio je svoju novu naslovnicu. Više o svemu možete pročitati u objavi za medije koju prenosimo s Net.hr.

Nakon dugih deset godina, ohrabrili smo se potpuno promijeniti Net.hr naslovnicu. Od danas je tako pred vama redizajnirana naslovnica vašeg najdražeg portala, nastala na temelju višegodišnje interakcije s više od milijun posjetitelja mjesečno.

Stalni posjetitelji portala Net.hr, a takvih je stvarno puno (no nama nikad dosta), vrlo lako će se snaći na našoj novoj naslovnici. Ona sada donosi izgled i raspored u skladu sa svim ostalim portalima iz povelike Net.hr obitelji. 

Nova naslovnica, vizualnom i funkcionalnom nadogradnjom koju smo proveli, postaje jednostavnija i ugodnija za istraživanje našeg bogatog sadržaja: pouzdanih vijesti, necenzuriranih priča, zanimljivih intervjua, korisnih savjeta, oštrih komentara, škakljivih Komnetara, urnebesnih viceva, prezgodnih Cura dana, bogatih provala sportske elite, recepata za žene majke, tračeva o ženama majkama… a koje marljivo pripremamo za vas na portalima Danas.hr, Webcafe.hr, Sportski.net, Magazin.hr, Hot.hr, Netmobil.hr iTehnoklik.hr. 

Novi izgled i raspored na Net.hr naslovnici omogućit će vam, u što ćete se, nadamo se, i sami uvjeriti, da lakše dođete do svega što vas zanima, kao i do onoga što dosad možda niste ni znali da postoji.

Savjeti čitatelja su nit vodilja

Važan ’savjetnik’ prilikom dizajniranja nove naslovnice bili ste nam upravo vi – brojnim sugestijama, kritikama, pohvalama, prijedlozima koje nam svakodnevno šaljete… a koje su kamen temeljac novoga Net.hr-a.

Vaše potrebe, navike, želje i interesi bili su i ostali nit vodilja svih ovih godina, te smo ih slijedili radeći i pripremajući novu naslovnicu Net.hr-a. Kako su nam vaši dosadašnji savjeti bili dragocjeni, i dalje vas pozivamo da nam pomažete te da zajedno kreiramo Net.hr. Svoje mišljenje, kritike, prijedloge i, nadamo se, pohvale na račun nove naslovnice podijelite s nama pišući nam na e-mail adresu mojnet@portal.net.hr.

Naravno, ne bismo je zvali ‘novom naslovnicom’ da nismo iskoristili ovu priliku i unijeli novitete koji će vaše svakodnevne obilaske naših stranica učiniti informativnijima, učinkovitijima i zabavnijima, a koji se nalaze u zaglavlju naslovnice.

Novotarije koje ćete voljeti

Najnovije donosi kronološki pregled najnovijih objava sa svih naših portala. Najčitanijeomogućuje posjetiteljima da brzo dođu do najatraktivnijeg sadržaja koji je izazvao najviše interesa u danu, posljednjih sedam, odnosno mjesec dana. Najzabavnije vas vodi ravno na sadržaj koji će vam prenijeti samo pozitivne vibracije. Foto i Video odvest će vas na stranice s fotogalerijama, odnosno videima, sa svih naših portala, na jednom mjestu.

U zaglavlju ćete naći i Druge medije, stranicu koja vam na najjednostavniji mogući način omogućuje da pristupite najnovijim i najvažnijim sadržajima i s drugih hrvatskih, te regionalnih i svjetskih medija.

Sad vas puštamo da u sreći i veselju sami otkrivate ostale novine koje donosi redizajnirana, preglednija i bogatija naslovnica Net.hr-a. Uživajte!

Hvala vam što ste uz nas sve ove godine i veselimo se nastavku druženja na Net.hr-u.

Jer tu počinje internet.

Vezani članci

Objavljeno pod: Ručna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar